Sekumpulan Haiwan Yang Paling Pandai Berselfie Di Hadapan Kamera

Pernah tak anda bersama kawan-kawan menangkap gambar bersama dan memakai baju yang sama. Ketika kahwin, travelling, konvoi dan sebagainya. Sudah tentu pernah kan?

Selalunya teknik ini digunakan oleh photographer untuk menangkap gambar album lagu, movie dan sebagainya. Disertakan dengan corak yang gelap mengikut kreativiti masing-masing. Tapi siapa sangka corak iconik ini telah sampai ke dunia haiwan.

Mari kita lihat gambar selfie haiwan yang sangat AWESOME

#1 Gambar ini sesuai dijadikan tajuk “Manusia Jangan Musnahkan Hutan Kami, Disini Kami Berjuang demi Mempertahankan Hak Kami”

#2 Sekumpulan gagak seolah-olah sedang mengambil gambar Untuk Band music Black Metal. Yang tengah tu stylo

#3 Kambing ini pula adalah kumpulan Penyanyi Popular One Direction. Omo harap tak ada orang marah admin sebab cakap ni one direction

#4 Kami adalah sekumpulan Security Guard yang bertindak untuk mengawal keamanan tempat ini. Tidak akan kami biarkan wanita dicederakan. Wajah mereka tampak berhati kering tapi bila dibelai mula lah buat muka comel.

#5 Ini pula sekumpulan penyanyi kucing-anjing yang sedang berselfie untuk bertanding di pertandingan musik akan datang.

#6 Jap eh nak betulkan kamera ni, wei anjing muka kau tak nampak lah. Korang semua senyum lah jangan nak buat muka tak hensem di sini.

#7 Ini tak tahu nak panggil burung hantu atau hantu kepala tiga

#8 Orang utan ini tampak seperti sedang tangkap gambar untuk masuk dalam cerita marvel superhero. Wataknya ada iras Dead Pool

#9 Anjing kesunyian dan penakut, aku sebagai kawannya

#10 Mereka tampak seperti jejaka tampan yang sedang berlari keseronokan di tepi pantai kan?

Sumber:  FB KELAB PENCINTA KUCING MALAYSIA

Add Comment