Misteri Kubur Wanita Ini Mengeluarkan Bauan Yang Sangat Busuk Dan Cecair Seperti Darah

Balik papan: Tidak dapat di terima dek akal apabila kuburan mengerluarkan cairan serupa darah segar,namun itu lah yang berlaku di pemakaman islam di BDS II Balikpapan Selatan indonesia.

Selain dari mengeluarkan cairan darah kental,lokasi di sekitar kuburan juga tercium bau busuk dan amis persis aroma darah.

Apatah lagi kalau habis hutan,baunya semakin cepat menyebar,ungkap salah seorang penjaga kubur yang hanya mahu di kenali sebagai Ruslan.

Menurutnya kuburan berkenan di miliki oleh seorang wanita yang meninggal bulan lalu,sejak daripada itu kuburan berkenan mengeluarkan cairan warna kuning.

Namun semakin lama cairan itu semakin berubah menjadi warna merah hingga pada jumaat kelmarin salah seorang lelaki berusia 40 meminta tolong kepada ruslan untuk menutup lubang kuburan berkenan.

“Kebetulan saya lalu di situ dan melihat seorang lelaki,tapi dia mengaku bukan ahli keluarga serta meminta kepada saya untuk menutup lubang yang mengeluarkan cairan busuk itu”

“Saya tidak berani melakukan apa-apa kerana dia bukan ahli keluarga,jadi saya laporkan kejadian kepada ketua kampung’kata ruslan.

Bagaimana pun sehingga kini orang awam berkumpul untuk merakam dan menyaksikan kejadian pelik berkenan hingga beberapa video tular di aman media sosial.

Sumber: Bibir Bergetar

Add Comment