Matanya Berkaca Menahan Air Mata Kerana Anak Yang Dikandungnya Telah Mengalami Keguguran

Apakah perasaan anda bila mendapati kucing yang awak jaga dan sayangi disahkan mengandung? Apakah yang anda rasakan bila kucing anda yang mengandung mengalami keguguran?

Ya pasti kita akan merasa kesian apabila melihat kucing kesygan mengalami keguguran ???. Kucing saya sebelum ini sihat mengandung dan perut nya semakin besar tapi entah lah tak tahu kenapa boleh jadi mcam ni.
Image may contain: cat

Dia pernah pregnant dan beranak sebelum ini dengan sihat nya. Kali ini masuk kali kedua dia pregnant, yang kedua inilah dia 1st time juga mngalami keguguran ?.

Image may contain: food

Muka mak dia sayu je lepas anak yang last terjatuh atas tilam aku pagi tadi. Baby yang 1st gugur jatuh dekat lantai yang 2nd jatuh dekat atas tilam masih dengan tembuni ?.

Image may contain: outdoor

Tabah lh nino. Mumi tak tau nak buat apa. Mumi tengok nino tak nak makan, tak nak lepak dengan mumi lagi. Nino suka bersendirian. Nino kuatkn diri ye sayang ?

Add Comment