Lawak!! Dia Pura-Pura Mati Sebab Tak Suka Dengan Lelaki Ini

Apabila anjing tidak menyukai seseorang, mereka akan mula bersikap tertentu untuk memberitahu mereka tidak selesa dengan orang tersebut. Ada yang mengeluarkan bunyi seakan-akan merengek, ada yang melakukan bermacam cara untuk ‘bebas’ daripada kumpulan manusia dan ada juga antara mereka yang berbakat dengan berlakon seolah-olah mereka telah mati untuk mengelakkan interaksi dengan manusia.

Apabila ayah Daniel mendapat anjing baru, dia sangat teruja bermain dengan anjing kecil itu. Tetapi anjing itu nampaknya tidak menyukai Daniel walaupun Daniel telah menunjukkan kasih sayangnya.

Anjing itu nampaknya tetap dengan pendiriannya, dia tidak menggemari pemuda itu!

Apa yang paling melucukan ialah anjing itu siap berlakon supaya Daniel tidak mengganggunya. Apabila Daniel mengangkatnya dia segera mengeluarkan lidahnya dan mengeraskan badannya seolah-olah dia telah mati!

Nampaknya dia memang tidak menyukai Daniel, mana tidaknya sebaik sahaja Daniel menyerahkannya semula kepada ayahnya anjing itu dengan selamba bergerak semula, seolah-olah baru bangun daripada ‘kematian’. Sungguh melucukan!

Tonton video di bawah yang lucu ini:

Sumber: ERA BARU

Add Comment