Kucing Putih Dibuli Oleh 4 Ekor Kucing Jantan

Sebuah video yang diupload ke dalam internet telah menjadi viral akibat kerakusan 4 ekor kucing jantan menyerang seekor kucing betina. 4 Ekor Kucing Jantan telah mengejar dan mengepung seekor kucing betina berwarna putih, oleh kerana tidak mampu melarikan diri daripada  semua kucing jantan ini maka dia telah mengikuti segala arahan kucing jantan ini

Kucing yang terdiri daripada warna oren, hitam dan kelabu telah bertindak mengejar dan mengepung kucing betina berwarna putih. Ibarat gengster kawasan mereka telah memaksa si putih untuk turuti permintaan mereka. Perbuatan kejam ini telah dirakamkan oleh seorang youtuber di channelnya di bawah.

Si putih yang telah dinodai oleh perbuatan mereka berempat telah cuba untuk melarikan diri kerana takut dia akan dipukul oleh si jantan kerana tiada sesapa yang membantu kucing putih ini. Namun cubaannya melarikan diri tidak berjaya sekali lagi.

Apa yang anda akan lakukan jika anda melihat kucing anda diperlakukan dengan perbuatan yang sama seperti kucing betina ini?

 

Add Comment