Kucing Lemah Diselamatkan Oleh Anjing Daripada Dibaham Makhluk Ganas Ini

Video rakaman ini menunjukkan bahawa kucing ini sedang diburu dan Di perhatikan oleh 2 ekor coyote. Kucing ini sememangnya tiada peluang untuk menang..

Kerana coyote sememangnya pemangsa yang pandai berkerja sama untuk membunuh mangsanya dengan mudah. Berbeza dengan serigala..

Serigala tinggal Di dalam hutan.. Dan memburu mangsa yang lebih besar.. Dan mempunyai badan yang lebih besar daripada anjing domestic kita dan juga lebih besar daripada coyote.

Coyote pula.. Saiz sama sahaja.. Dengan anjing domestic.. Tapi mempunyai kawanan yang lagi banyak daripada serigala.. Dan coyote suka tinggal dekat dengan kawasan manusia..

Kerana makanan kegemarannya adalah haiwan2 peliharaan manusia seperti ayam,anjing chihuahua,kucing,arnab, dan beberapa haiwan peliharaan yang lain.

Tapi kucing ini bernasip baik kerana pemiliknya melepaskan dua ekor anjing pemburu untuk menyelamatkan kucing itu. Jom kita saksikan video ini bagaimana anjing pemburu ini bertarung dengan coyote untuk menyelamatkan si kucing yang comel ini. Terima kasih.

Sila tonton video:

Sumber:  SEMPOI88

Add Comment