Kucing-Kucing Ni Asyik Menggedik Je

Memang tak boleh dinafikan, kadang-kadang kucing akan berkelakuan pelik. Tapi ianya bukan perkara yang tak bagus kerana perkara pelik yang mereka buat selalu tak masuk akal sebagai contoh:-

#1 Catpucino atau cappucino?
#2 Macam mana kau buat tu?

#3 Jelingan tajam seperti takut akan sesuatu

#4 Suka menggunakan dua pintu dalam satu masa
#5 Kotak tak ada, paperbag pun jadilah
#6 Merajuk yang sukar dipujuk
#7 Merenung masa depan
#8 Apa kau buat tu?
Terima kasih kerana sudi menjenguk page ini, sila klik like and follow page di bawah untuk update2 yang akan datang.

Add Comment