“Jangan Nak Cover Guna Agama” – Dato’ Aliff Syukri

Kalau sebut Dato Aliff Syukri pasti kenal jutawan kosmetik yang sering menjadi perhatian. Apa sahaja dibuat pasti menjadi bualan netizen. Walaupun sering dikecam, Aliff masih dengan kehidupannya menjadi diri sendiri. Memang respect dia ni. Memang murah rezeki. Bukan sahaja jual produk, siap berlakon sekarang tu..

Terbaru, Aliff Syukri tayang kereta mahalnya yang jarang diguna. Post itu sekali lagi jadi kecaman netizen yang rata-rata menganggap Aliff berlindung di sebalik agama. Alahai..

Bukan senang sbnarya nak bayar 35ribu bayaran sebulan semput gak nak bayar…tp syukur setelah sekian lama selesai juga hutang bank.. dulu saya beli kereta ini 2.2juta sbb minat bila tngok sultan dan anak raja pakai kete ni sooo kita pun feeling anak raja laa walapun anak pengawal keselamatan?? .. Nak jual balik sayang harga jatuh jadi saya buat sewa jelah … . . dr kete ni tersadai sy buat sewa laa dpt gak hasil..syukur kereta ini mcm goreng pisang panas di sewa pd bulan ini untuk tujuan perkahwinan shooting suprise dan bagai-bagai lagi jadi kepada korang yang nak menyewa kereta saya ini ..boleh call or wassup bodyguard saya abg jo +60 11-1438 8886 booking cpt2 tauu layanan mcm saudara mara punya???

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Bukan senang sbnarya nak bayar 35ribu bayaran sebulan semput gak nak bayar…tp syukur setelah sekian lama selesai juga hutang bank.. dulu saya beli kereta ini 2.2juta sbb minat bila tngok sultan dan anak raja pakai kete ni sooo kita pun feeling anak raja laa walapun anak pengawal keselamatan?? ..

Nak jual balik sayang harga jatuh jadi saya buat sewa jelah …..dr kete ni tersadai sy buat sewa laa dpt gak hasil..syukur kereta ini mcm goreng pisang panas di sewa pd bulan ini untuk tujuan perkahwinan shooting suprise dan bagai-bagai lagi jadi kepada korang yang nak menyewa kereta saya ini ..boleh call or wassup bodyguard saya abg jo +60 11-1438 8886 booking cpt2 tauu layanan mcm saudara mara punya???

Sumber:Aliff Syukri,Kisah Dunia.com,miloopanas.com

Add Comment