4 Beranak Ketuk Pintu Rumah Aku Hanya Untuk Mengemis Makanan

Kucing adalah makhluk pemburu yang amat hebat, ia mampu berlari lebih pantas daripada manusia. Makanan utama mereka ketika berburung adalah tikus, burung, belalang bahkan mereka mampu memakan anak mereka ketika perut sudah terlalu lapar.

Namun tahukah anda terdapat kucing yang mengambil jalan mudah yaitu dengan mengemis, Ya anda tidak salah dengan mengemis kucing dapat makanan percuma. Dengan sedikit godaaan mereka mungkin berpeluang untuk terus dibela.

Seorang ahli group KPKM telah memuat naik status dimana kumpulan kucing akan datang ke rumah daripada mak sampai ke anak mereka berpakat buat muka kesian untuk mendapatkan sedikit makanan bagi mengisi perut yang lapar

Image may contain: cat

Mereka akan mengeow dan mengecilkan mata untuk memujuk tuan rumah memberikan mereka makanan.

Image may contain: cat and outdoor

Teknik ini 100% berkesan dan banyak kucing yang telah berjaya mendapatkan makanan. Tapi awas teknik ini tak akan berkesan kepada manusia yang berhati kering atau kepada rakyat vietnam pemakan kucing.

Mereka akan lebih memilih untuk memakan kucing daripada memberikan makanan kepada kucing

Untuk sesiapa yang mencari rumah berdekatan UIA Gombak untuk disewakan kepada student ataupun didiami. Sila call/ whatsapp saya di 011-32003211.

Image may contain: text

 

Add Comment